HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2020 december 13-án

  1. Mindenek előtt ismételten szeretném megköszönni a Kedves Hívek közül azoknak a fáradtságát és áldozatát, akik a jelen helyzet ellenére is részt vettek a hét folyamán, a hajnali szentmiséken. Hála Istennek ismét szép számmal voltunk naponta, itt Templomunkban a reggeli miséken. Továbbra is hívjuk és várjuk a Híveket a hajnali szentmisékre a még előttünk álló adventi időszakban.
  2. A hét folyamán összesen 39.000.- ft.- gyűlt össze a Hívek adományából a karácsonyi virágokra, Templomunk karácsonyi díszítésére. Hálásan köszönöm meg mindenkinek az adományát és Isten áldását kérem minden jó szándékú adakozóra. Továbbra is várjuk a Kedves Testvérek adományait erre a célra.
  3. Az előttünk álló ünneppel, vagyis Karácsonnyal kapcsolatban az alábbiakat szeretném hirdetni:

- Mint mindannyian tudjuk december 24-vel, azaz a Szentestével kapcsolatban holnaphoz egy hétre, december 21-én hoz végleges döntést a Kormány. Kevés az esély arra, hogy a fennálló intézkedéseken nagymértékben enyhítenének.

- Éppen ezért a hét folyamán egyházközségünk Képviselőivel egyeztetve, mindenkinek a véleményét, javaslatát meghallgatva arra jutottunk szinte teljesen egyöntetűen, hogy az éjféli misét az idén on-line formában közvetítjük, vagyis úgy, ahogyan tavasz folyamán voltak közvetítve a vasárnapi szentmisék, tehát az éjféli mise most nem lesz nyilvános.

- Tesszük ezt azért, mert egyrészt nagyon kevesen férünk el itt a Templomunkban, másrészt pedig, ami sokkal fontosabb, vagyishogy a jelen világi rendelkezés szerint kijárási tilalom van érvényben este 8-tól reggel 5-ig.

- Kérem a Hívek megértését ebben a tekintetben is, és természetesen a részletekről jövő vasárnap fogom bővebben tájékoztatni a Kedves Híveket. Kérem a Kedves Testvéreket, hogy így készüljünk az idén a Szentestére.

  1. Miserend (2020. 12. 14-12. 20):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 6.00: Mészáros Mihályné, Teréz ✝ 6 hetes mise

SZERDA, 6.00: Fekésházy József ✝ 6 hetes mise

CSÜTÖRTÖK, 6.00: Solymosi Istvánné, Irén ✝ 6 hetes mise

PÉNTEK, 6.00: József ✝-ért nm.

SZOMBAT, 6.00: Cserny Lászlóné, Gizella ✝ 6 hetes mise

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                   10.00: Szentmise


2020-12-13
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás