HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2021. szeptember 19-én

  1. Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik az elmúlt vasárnapi misén kívül is kifejezték jó kívánságaikat születésnapom alkalmából, akár személyesen, akár telefonon, vagy az informatika bármilyen más eszközét is használva. Isten áldása kísérje életüket, munkájukat és családjukat. Természetesen a Hívektől kapott ajándékot ebben a helyzetben templomunk külső felújítására ajánlottam fel.
  2. Ahogyan már ma két hete is hirdettem, a bérmálkozásra készülő fiataljaink számára, valamint az ifjúsági hittan, a már megbérmáltak számára az előttünk álló héten kezdetét veszi.

Azok a fiatalok járulhatnak a bérmálás szentségéhez, akik megkeresztelkedtek, elsőáldozók voltak, igyekeztek hitüket gyakorolni és az általános iskola 8-dik osztályát megkezdték, vagy pedig már középiskolás korúak. A hittanórák helye: a Közösségi Házunk hittanterme, időpontja pedig szombat: délelőtt 10 óra.

Az ifjúsági hittan pedig pénteken este fél 6-kor (17.30) kezdődik majd a Plébánián, ahová középiskolás korú fiatalokat várunk, ahogyan volt ez a tavalyi és korábbi években is.

  1. Az elmúlt hét folyamán összesen 340.000.- ft. gyűlt össze híveink adományából templomunk külső felújítására. Az alábbi személyek, családok adakoztak: A születésnapomat köszöntő híveink, valamint 2 olyan család, személy, akik azt kérték, hogy nevüket ne olvassuk fel itt a templomban, a szentmisén. Hálásan köszönöm meg mindenkinek az adományát és kívánjuk, hogy Istenünk áldása kísérje továbbra is saját és szeretteik életét, munkáját. Továbbra is várjuk Híveink adományait erre a célra.
  2. Miserend (2021. 09. 20-09. 26.):

KÁPOLNA (Wesselényi u. 1/B):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: ✝Franciskáért nm.

SZERDA, 7.30: Katalin gyógyulásáért nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: János és Julianna ✝szül. és ✝cstg. nm

PÉNTEK, 7.30: Mária és Imre ✝szül. nm.

SZOMBAT, 7.30: Vass József ✝ nm.

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                   10.00: Szentmise


2021-09-19
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás