HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2020 július 26-án

  1. Ma két hete már tettem említést egyházközségünk hálaadó zarándoklatáról, amelyről azóta egyre többen érdeklődnek. Éppen ezért Nagyboldogasszony ünnepén, augusztus 15-én, szombaton, azaz tegnaphoz három hétre, szeretnénk a szentkúti Szűzanyának megköszönni, Neki hálát adni azért, hogy megóvott bennünket a korábbi járványtól, és kérni további közbenjárását és mennyei pártfogását azért, hogy a későbbiekben is tartsa fölöttünk őrző, óvó palástját és vigyázzon továbbra is városunkra, régiónkra és egész magyar népünkre, nemzetünkre. Hála Istennek nem egyedül vagyunk azok, akik hasonló szándékkal igyekeznek Máriához ezen az ünnepen, hiszen a napokban beszéltem a Kegyhelyen dolgozó személyzettel és már szép számmal jelentkeztek zarándokok Nagyboldogasszony ünnepére. A szentkúti zarándoklat útiköltsége 4.000.- ft/fő. Jelentkezni lehet személyesen a plébánián az útiköltség befizetésével együtt az előttünk álló időszakban. Hívjuk és várjuk a Kedves Zarándoktestvérteket erre a hálaadó, szentkúti búcsúra.
  1. Az előttünk álló héten, szombaton van augusztus hónap elsőszombatja, így a reggeli misét a tisztítóhelyen szenvedő lelkekért mutatjuk be, ajánljuk fel.
  1. Jövő vasárnap van augusztus hónap elsővasárnapja, így a reggel 8-kor kezdődő szentmise végén megáldom a rózsafüzér-társulat titkait, majd megtartjuk szentségimádásunkat és azt követően lesz szokott formában a titokváltás.
  1. Miserend (2020. 07. 27.-08. 02.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Krisztina ✝ édesanyáért nm.

SZERDA, 7.30: Szabó Gáborné, Julianna ✝, temetési mise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: ✝ Anna nagymamáért nm.

PÉNTEK, 7.30: A Csirmaz család ✝ cstg. nm.

SZOMBAT, 7.30: A tisztítóhelyen szenvedő lelekekért nm.

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise, szentségimádás, titokváltás

                   10.00. Szentmise


2020-07-26
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás