HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2020 október 18-án

  1. Ma két hete volt az elhalasztott országos "Péterfillérek" gyűjtés a Szentszék javára Összesen 51.495.- ft.- gyűlt össze Híveink adományából erre a célra, amit továbbítottunk a Püspöki Hivatalba. Szeretném megköszönni mindenkinek az erre a célra adott perselyadományát, és Isten áldását kérem minden jószándékú adakozóra.
  1. Az elmúlt másfél hónap folyamán Közösségi Házunk udvarán mutattuk be a vasárnapi szentmiséket. Először is szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét és munkáját, akik a szabadtéri misék előkészítésében részt vettek, valamint azoknak is, akik a mise után segítettek a visszapakolásban. Másodsorban pedig azoknak a Híveknek, akik részt vettek ezeken a szentmiséken. Istenünk áldása kísérje minden jó szándékú hívünk családját, életét és munkáját.
  1. Jövő vasárnap van október hónap utolsó vasárnapja, ez pedig azt is jelenti, hogy áttérünk a téli időszámításra, vagyis szombat éjjel, vasárnap hajnalban egy órahosszával visszább kell majd állítani óráinkat, tehát egy órával többet pihenhetünk. Kérem a Híveket, ne feledkezzenek meg az órák átállításáról.
  1. Miserend (2020. 10. 19-10. 25.):

KÁPOLNA (Wesselényi u.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: János és Rozália ✝-ért és ✝ gyermekekért nm.

SZERDA, 7.30: Hálaadó mise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Rozália ✝ édesanyáért nm.

PÉNTEK, 7.30: Gyermek gyógyulásáért nm.

SZOMBAT, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nm.

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                  10.00: Szentmise

                  18.00: Szentmise


2020-10-18
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás