HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2020. szeptember 13-án

  1. Mindenekelőtt, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, természetesen nevek említése nélkül, akik a hét folyamán a segítségünkre voltak abban, hogy a mai vasárnaptól kezdődően itt, Közösségi Házunk belső udvarán, ismételten méltó módon ünnepelhetünk és bemutathatjuk vasárnaponként a Legszentebb Áldozatot. Szerdától kezdődően minden nap tevékenykedtünk, úgyhogy sok-sok szorgos kezű ember jó szándékú munkája van abban, hogy most és itt ismét együtt imádkozhatunk, reméljük, hogy még sokáig. Hála Istennek mindenki, akiket megszólítottunk, és többen voltak olyanok, akiket meg sem kellett szólítani, örömmel és jó szándékkal igyekeztek segíteni abban, és úgy, amiben és ahogyan tudtak, idejük, erejük és lehetőségük szerint. Isten áldása kísérje minden segítőkész Hívünknek saját, személyes valamint családja életét is. Szeretném mindezt viszonozni azzal, hogy az előttünk álló héten, pénteken egy hálaadó szentmisét fogok bemutatni mindazokért, akikre számíthattunk az elmúlt hét, az elmúlt napok folyamán.
  2. Ma egy hete nem tettem említést a kedd esti bibliaórákról. Az egyre erősödő járvány miatt ezt a keddi bibliaórát egyenlőre nem kezdjük el, tehát felfüggesztjük addig, amíg ez a helyzet valamelyest rendeződni fog. Tehát kedd esténként egyenlőre nem lesz a felnőttek számára tartandó bibliaóra. Kérem a Hívek megértését.
  3. Ezzel összefüggésben jelzem, hogy az iskolákban is érzékelhető egy fajta bizonytalanság, ez pedig azt jelenti, hogy ahol tudjuk, ott megtartjuk a hittanórákat, ahol pedig nincs rá mód, ott egyenlőre nincsenek megtartva, hiszen az Óvodákba nem engednek be bennünket, legalábbis az első félévben, és a Református Iskola diákjainak jelentős része még a jövő héten is otthon lesz. Kérem a Hívek megértését és türelmét, hiszen eléggé bizonytalannak, zavarosnak tűnő tanév elé nézünk.
  4. Miserend (2020. 09. 14-09. 20):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Gyermek gyógyulásáért nm.

SZERDA, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Molnár Pál Mihály ✝ nm.

PÉNTEK, 7.30: Hálaadó mise

SZOMBAT, 7.30: Szentmise

VASÁRNAP: 10.00: Szabadtéri szentmise, Közösségi Házunk belső udvarán


2020-09-13
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás