HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2021. augusztus 1-én

  1. Amint már ma egy hete is hirdettem, a hét folyamán megkezdődtek templomunk külső munkálatai, ezért különböző eszközök, szerszámok, anyagok lesznek templomunk két oldalán, ahogyan most is látható mindez. Ezért kérem a híveket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjünk vasárnaponként a templomkertben, nehogy bárkit is baleset érjen, elessen, elcsússzon, megbotolva megüsse magát. Mivel templomkertünk most egy időre építési terület, mégegyszer, kérem a hívektől a fokozott óvatosságot.
  2. Az előttünk álló héten van augusztus hónap elsőcsütörtökje elsőpéntekje és elsőszombatja:

- Csütörtökön és pénteken a szentmisék este fél 6-kor (17.30) kezdődnek majd, ahogyan volt ez a járvány előtti időszakban. Csütörtökön papjainkért, papi hivatásokért mutatjuk be a szentmisét majd szentségimádást végzünk erre a szándékra.

- Pénteken pedig a délelőtti órákban meglátogatom egyházközségünk betegeit úgy, ahogyan volt ez szintén a vírus előtti időszakban. Az esti szentmisét pedig a rózsafüzér-társulat élő és ✝ tagjaiért mutatjuk be és azt követően elénekeljük a Jézus Szíve litániát is.

- Szombaton a szokásoknak megfelelően a reggeli szentmisét a tisztítóhelyen szenvedő lelkekért mutatjuk be, ajánljuk fel.

  1. Az elmúlt két hét folyamán összesen 230.000.- ft. gyűlt össze híveink adományából templomunk külső felújítására. Az alábbi személyek, családok adakoztak: Balogh István Ignác, Hunyadi Jánosné, valamint két olyan család, személy, aki azt kérte, hogy nevét ne olvassuk fel itt a templomban, a szentmisén. Hálásan köszönöm meg mindenkinek az adományát és kívánjuk, hogy Istenünk áldása kísérje továbbra is saját és szeretteik életét, munkáját.
  2. Miserend (2021. 08. 02-08. 08.):

KÁPOLNA (Wesselényi u. 1/B):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: ✝Krisztina édesanya lelki üdvéért nm.

SZERDA, 7.30: ✝Szülőkért és ✝cstg. nm.

CSÜTÖRTÖK, 17.30: Papjainkért, papi hivatásokért nm.

PÉNTEK, 17.30: A Rózsafüzér-társulat élő és ✝tagjaiért nm.

SZOMBAT, 7.30: A tisztítóhelyen szenvedő lelkekért nm.

    8.00: Mónika és József 40. házassági évfordulón hálaadó mise

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                        10.00: Szentmise

  1. Most, mivel elsővasárnap van, megáldom a rózsafüzér-társulati titkokat, elvégezzük szentségimádásunkat, azt követően lesz a titokcsere.

2021-08-01
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás