HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2021. július 25-én

  1. Szeretném tájékoztatni a híveket arról, hogy az előttünk álló hét folyamán megkezdődik templomunk külső felújítása, vagyis megkezdődnek a külső munkálatok. Ez pedig azt jelenti, hogy hétköznaponként a szentmiséket a Kápolnában mutatjuk majd be addig, amig ezek a munkálatok tartanak, feltéve, ha semmi rendkívüli esemény nem jön közbe. Hétköznaponként a szentmisék kezdési időpontja ugyanaz marad a Kápolnában, mint a Plébániatemplomban.

A vasárnapi szentmiséknek sem a helye, sem pedig a kezdési időpontja nem változik, tehát vasárnaponként itt, a Plébániatemplomban reggel 8-kor és délelőtt 10-kor kezdődnek a szentmisék a felújítás alatt is.

Természetesen bármilyen változás történne, adódna az előttünk álló hetek, hónapok alatt, arról igyekszek időben tájékoztatni a híveket. Az előttünk álló időszakra kérem a hívek megértését és mindenkinek az imáját.

  1. Jövő vasárnap van augusztus hónap elsővasárnapja, így a reggel 8-kor kezdődő szentmise végén megáldom a rózsafüzér-társulat titkait, majd megtartjuk szentségimádásunkat és azt követően lesz szokott formában a titokváltás.
  2. Miserend (2021. 07. 26-08. 01.):

KÁPOLNA (Wesselényi u. 1/B)

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: ✝Anna nagymamáért nm.

SZERDA, 7.30: ✝Béla áldozópapért nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Szentmise

PÉNTEK, 7.30: Dóró Zsigmondné, Valéria ✝ nm.

SZOMBAT, 7.30: Hálaadó szentmise

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise, szentségimádás, titokváltás

                   10.00: Szentmise


2021-07-25
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás

Kapcsolódó média

 
Tájékoztatás