HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. december 11-én

  1. Ismételten szeretném megköszönni a kedves hívek közül azoknak az áldozatát, akik részt vettek a hét folyamán, a hajnali szentmiséken. Hála Istennek ismét szép számmal voltunk jelen imádságos lélekkel reggelenként a hajnali miséken. Továbbra is hívjuk és várjuk híveinket a hajnali szentmisékre a még előttünk álló csaknem két hét folyamán.
  2. Amint már az elmúlt vasárnap is hirdettem, az előttünk álló héten, pénteken és szombaton, december 16-án és 17-én tartjuk meg egyházközségünkben az adventi lelkigyakorlat. Ezzel kapcsolatban az alábbiakat szeretném hirdetni:

- Mindkét nap a szentmise este 6-kor (18.00) kezdődik, előtte pedig fél 6-tól (17.30), vagy akár korábban is, gyóntatni fogunk. Éppen ezért, ennek a két napnak a reggelén nem lesz hajnali mise. Kérem a kedves híveket, úgy intézzük dolgainkat, hogy tudjuk elvégezni karácsonyi gyónásunkat, mert később már erre kevés lehetőség lesz.

- A lelkigyakorlat vezetésére Sziklai Dávid atyát, a derecskei Római Katolikus Egyházközség lelkipásztorát kértem meg.

- Mindkét este, a lelkigyakorlatos miséken perselyezni fogunk és ez az összeg képezi majd az atya tiszteletdíját.

- Reméljük, hogy semmi rendkívüli esemény nem zavarja meg lelkigyakorlatunk megtartását.

- Természetesen mindenkit hívunk és várunk mindkét este a lelkigyakorlatos misékre, és egyben kívánok minden testvéremnek őszinte bűnbánatot, lelki megújulást, feltöltődést a lelkigyakorlat alkalmával, hogy méltó módon köszönthessük a kisded Jézust Karácsony szent ünnepén.

  1. Az elmúlt hét folyamán összesen 88.000.- ft.- gyűlt össze a hívek adományából a karácsonyi virágokra, templomunk karácsonyi díszítésére. Hálásan köszönöm meg mindenkinek az adományát és Isten áldását kérem minden jó szándékú adakozóra. Továbbra is várjuk a kedves testvérek adományait erre a célra.
  2. Miserend (2022. 12. 12-12. 18.):

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 6.00: A Végh és a Nagy család ✝cstg. nagymise.

SZERDA, 6.00: ✝Szülőkért és ✝cstg. nagymise.

CSÜTÖRTÖK, 6.00: Élő családért nagymise

PÉNTEK, 17.30: Gyóntatás;   

               18.00: Egy szándékra nagymise

SZOMBAT, 17.30: Gyóntatás;   

                  18.00: Gyermek gyógyulásáért nagymise

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise  

                        10.00: Szentmise


2022-12-11
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás