HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. február 20-án

  1. Jövő vasárnap van február hónap utolsó vasárnapja, vagyis ekkor tartjuk országos gyűjtésünket a katolikus iskolák javára. Egyházmegyénkben 10 ilyen intézmény működik. A jövő vasárnapi szentmisék perselyadományát tehát erre a célra fordítjuk. Kérem, hogy így adakozzunk jövő vasárnap a szentmiséinken a perselybe.
  2. Jövő vasárnap nemcsak február hónap utolsó vasárnapja, hanem az idei évben az utolsó farsangi vasárnap is, hiszen szerdához egy hétre van hamvazószerda, vagyis nagyböjt kezdete, két hét múlva pedig nagyböjt 1. vasárnapja. A nagyböjti teendőkről jövő vasárnap fogom bővebben tájékoztatni a híveket.
  3. Szeretnék beszámolni néhány mondatban a kedves híveknek arról, hogy templomunkban a fűtést korszerűsítettük azzal, hogy kicseréltük a sekrestyében lévő gázkazánt, így már melegvíz is van a sekrestyében. Ez a korszerűsítés, ez a csere azért volt szükséges, mert a régi gázkazán kéménye miatt nagyon sok pára csapódott le a sekrestyében főleg akkor, ha kedvezőtlen irányból fújt a szél. Sajnos erre más megoldást nem lehetett találni. Ezzel összefüggésben szükséges lesz még a sekrestye penésztelenítése és belső festése is, amit szeretnénk az előttünk álló hetek folyamán, húsvét környékén megvalósítani. Természetesen itt ragadom meg az alkalmat arra, hogy megköszönjem mindazok segítségét, áldozatát, adományát, akik ennek a munkának a megvalósításában közreműködtek. Istenünk áldása kísérje továbbra is életüket és családjukat.
  4. Miserend (2022. 02. 21-02. 27.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Élő családért nm.

SZERDA, 7.30: Gyermek gyógyulásáért nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nm.

PÉNTEK, 7.30: Tokody Béláné, Manyika ✝ 6 hetes mise

SZOMBAT, 7.30: ✝ Margit édesanyáért nm.

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                   10.00: Szentmise


2022-02-20
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás