HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. május 15-én

 

  1. Amint már korábban is említettem, templomunkban és templomunk körül még két munkafolyamatot fogunk elvégezni május hónap folyamán:

- Az első: a sekrestye belső festése és a sekrestye bútorzata egy részének az átfestése is szükségessé vált. Ezeket a munkákat, tehát a festést a holnapi nappal fogják megkezdeni.

- A második: a templomunk előtti térkőburkolás, valamint a sekrestyéhez vezető járda térkőburkolása is elkezdődik, ám ez utóbbi munka csak holnaphoz egy hétre, azaz május 23-án, hétfőn kezdődik.

- Ez pedig azt jelenti, hogy a holnapi naptól, vagyis hétfőtől, május 16-tól kezdődően a hétköznapi szentmiséket, hétfőtől szombatig, a kápolnában fogjuk bemutatni. Az előttünk álló két hét folyamán biztosan a kápolnában lesznek a hétköznapi szentmisék, a térkőburkolás időtartamától függően lehet, hogy három hétig is, de erről időben fogom tájékoztatni a kedves híveket. Itt, a plébániatemplomban az előttünk álló két, vagy három hét folyamán csak vasárnap lesz szentmise. Kérem a kedves hívek megértését.

  1. Templomunk új szőnyegekkel gyarapodott. Egy új középszőnyeggel, amit itt láthatunk a szentélyben a miséző oltár alatt, és egy új futószőnyeggel, amit majd ünnepek alkalmával fogunk használni. Amit most látunk, ami most van feltéve, ezeket fogjuk használni hétköznaponként, a másik garnitúrát pedig ünnepnapok alkalmával. Szeretném megköszönni mindazok adományát, amelyből megvásárolhattuk az új szőnyegeket. Istenünk áldása kísérje mindannyiuk életét és családját.

  2. Miserend (2022. 05. 16-05. 22.):

KÁPOLNA (WESSELÉNYI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: ✝ Irén édesanyáért és fia István ✝ -ért nm.

SZERDA, 7.30: Élő családért nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Gyermek gyógyulásáért nm.

PÉNTEK, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nm.

SZOMBAT, 7.30: Valu Sándor ✝ -ért nm.

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                  10.00: Szentmise, májusi litánia

  1. Május hónap folyamán hétköznaponként a szentmisék után, vasárnap pedig a délelőtt 10-kor kezdődő szentmisét követően májusi litániát végzünk, amelyekre hívunk és várunk mindenkit.

2022-05-15
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás

Kapcsolódó média

 
Tájékoztatás, felújítás