HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. május 22-én

  1. Mindenek előtt szeretném tájékoztatni híveinket arról, hogy az elmúlt héten, az elmúlt napok folyamán megtörtént a sekrestye belső festése. Éppen ezért szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik a sekrestyéből történő kipakolásban, a festési munkák elvégzésében, majd a takarításban és a visszapakolásban segítségünkre voltak. Istenünk áldása kísérje életüket és családjukat.
  2. A holnapi nappal folytatjuk a munkálatokat, immáron templomunkon kívül, hiszen a templomudvarban lévő térkövek rendezése, cseréje történik majd meg. Ez pedig azt jelenti, amit már ma egy hete is hirdettem, vagyis hétköznaponként a szentmiséket a kápolnában mutatjuk be még továbbra is az előttünk álló hét folyamán biztosan, és nagy valószínűséggel az azt követő héten is. De erről jövő vasárnap ismét fogom a híveket tájékoztatni. Reméljük, hogy semmi rendkívüli esemény és az időjárás sem befolyásol bennünket abban, hogy az előttünk álló két hét folyamán be tudjuk fejezni ezeket a külső munkákat. Kérem továbbra is kedves híveink megértését és türelmét.
  3. Az előttünk álló héten van Urunk Mennybemenetelének az ünnepe. Ezt az ünnepet mi jövő vasárnap fogjuk megünnepelni. Mához két hétre pedig a Szentlélek eljövetelére, kiáradására, vagyis Pünkösd ünnepére emlékezünk majd.
  4. Miserend (2022. 05. 16-05. 22.):

KÁPOLNA (WESSELÉNYI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: ✝József édesapáért nm.

SZERDA, 7.30: Forman Imre ✝6 hetes mise.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: ✝Szülőkért és ✝cstg. nm.

PÉNTEK, 7.30: Hálaadó mise.

SZOMBAT, 7.30: ✝Béla áldozópapért nm.

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                10.00: Szentmise, májusi litánia

  1. Május hónap folyamán hétköznaponként a szentmisék után, vasárnap pedig a délelőtt 10-kor kezdődő szentmisét követően májusi litániát végzünk, amelyekre hívunk és várunk mindenkit.

2022-05-22
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás