HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. november 13-án

  1. Mindenekelőtt, örömmel tájékoztatom a kedves híveket arról, hogy a tegnapi nap folyamán sikerült templomunk padlásán a boltíveket, vagyis templomunk tetejét leszigetelnünk, tehát igyekeztünk a templomban lévő meleg levegő kiáramlását a lehető legkisebbre csökkenteni, a templomi fűtés hatékonyságát elősegíteni. Összességében, amit tudtunk, megtettünk annak érdekében, hogy az energiaválság okozta helyzeten enyhítsünk. Hálásan köszönöm meg mindazoknak a munkáját, fáradtságát, jó szándékú segítségét, akik ebben a munkafolyamatban részt vettek, segítettek. Istenünk áldása kísérje életüket és családtagjaikat.
  2. Az előttünk álló héten, szombaton, november 19-én, van Szent Erzsébet asszony ünnepe. Ehhez az ünnephez kapcsolódóan lesz a szokásos, országos karitász gyűjtés jövő vasárnap, tehát mához egy hétre, ahogyan hallottuk ezt a körlevélben is. Éppen ezért kérem a kedves híveket, hogy jövő vasárnap minden szentmisén így adakozzunk majd a perselybe.
  3. Jövő vasárnap van Krisztus Király ünnepe. Ezzel az ünneppel véget ér az egyházi év, így két hét múlva, november 27-én van advent 1. vasárnapja. Ez pedig azt is jelenti, hogy ezzel a vasárnappal megkezdődik az új egyházi esztendő. Erről az időszakról, az adventről jövő vasárnap fogom bővebben tájékoztatni a kedves híveket.
  4. Miserend (2022. 11. 14-11. 20):

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD,17.30: Ágnes és János ✝szül. nagymise, bibliaóra.

SZERDA, 7.30: Gyermek gyógyulásáért nagymise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nagymise

PÉNTEK, 7.30: Hálaadó mise, Ildikó gyógyulásáért

SZOMBAT, 7.30: A Simon család ✝cstg. nagymise

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                    10.00: Szentmise


2022-11-13
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás