HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. október 16-án

 

  1. Nemsokára megérkezünk Mindenszentek ünnepéhez. Ezen az ünnepen Egyházunk megáldja, megszenteli az újonnan elkészült, vagy felújított síremlékeket. Kérem a hozzátartozókat, rokonokat, hogy jelezzék a plébánián az előttünk álló napokban, akik szeretnék, hogy megáldjam, megszenteljem elhunyt szerettük, rokonaik síremlékét városunk temetőjében.
  2. Mához egy hétre, azaz jövő vasárnap van október 23, nemzeti ünnepünk. Ebből az alkalomból hívunk és várunk mindenkit a 10-kor kezdődő szentmisénket követően a városi megemlékezésre. Nemzeti ünnepünk programja a városban, különböző helyeken kifüggesztett meghívón, plakáton olvasható.
  3. Néhány vásárnappal korábban már tájékoztattam a híveket arról, hogy kápolnánk mögött egy új szociális otthon építési munkálatai kezdődtek el. Ennek egyik fontos állomása az alapkőletétel, amely október 25-én, kedden, vagyis holnaputánhoz egy hétre lesz. Erre a szertartásra hív és vár mindenkit Főpásztorunk. Az alapkőletételhez tartozó teendőinkről jövő vasárnap fogom a híveket bővebben tájékoztatni.
  4. Miserend (2022. 10. 17-10. 23):

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD,17.30: Élő családért nagymise, bibliaóra.

SZERDA, 7.30: Gyermek gyógyulásáért nagymise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nagymise

PÉNTEK, 7.30: Károly gyógyulásáért nagymise

SZOMBAT, 7.30: Egy szándékra nagymise

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                    10.00: Szentmise

 


2022-10-16
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás