HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2023. április 16-án

  1. A pápalátogatással kapcsolatban, amely mához két hétre történik majd, vagyis április 30-án, a tegnapi nap folyamán kaptunk olyan információkat, amelyek közül néhányról szeretném tájékoztatni a híveket:

- A zarándokbuszok számára, Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton biztosítanak parkolót, amely regisztrációhoz, behajtási engedélyhez kötött.

- Éppen ezért egy 30 fős busz számára, vagyis a mi híveink, a velünk utazó zarándokok számára fogom ezeket a papírokat, engedélyeket megkérni.

- Igyekszünk majd időben indulni, hogy minél közelebb kerüljünk a Kossuth térhez, és így kevesebbet kelljen gyalogolni.

- A tőlünk induló zarándok buszon van még néhány hely. Éppen ezért kérem a híveket, hogy az előttünk álló héten jelezzék mindazok, akik szeretnének jönni velünk a pápai misére, de még gondolkodnak rajta.

- Elég szigorú beléptetésre kell számolni, főleg egyénileg, így akik busszal jönnek, azoknak könnyebb lesz a belépés a pápai misére.

- Minden más információt, ami az indulással, odaérkezéssel, programmal, hazajövetellel kapcsolatos, annak egyik részét jövő vasárnap fogom elmondani, másik részét pedig az utazás közben, a buszon, a zarándokok számára. Várunk tehát minden jószándékú hívünket erre a nem mindennapi eseményre.

  1. A pápalátogatási mise miatt, két hét múlva vasárnap, azaz április 30-án, miserendünk egy kissé változni fog. Erről is jövő vasárnap tájékoztatom majd bővebben a híveket.
  2. Miserend (2023. 04. 17-23.):

KÁPOLNA (WESSELÉNYI U. 1/B):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Halász Ferencné, Piroska ✝6 hetes mise, bibliaóra.

SZERDA, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nagymise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Gyermek gyógyulásáért nagymise

PÉNTEK, 7.30: Zágonyi Aladár ✝temetési mise

SZOMBAT, 7.30: Egy szándékra nagymise

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                    10.00: Szentmise


2023-04-16
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás