HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2023. szeptember 10-én

  1. Ahogyan már az elmúlt vasárnap is hirdettem, az előttünk álló héten megkezdődnek, folytatódnak a kedd esti szentmisét követően a bibliaórák és az ifjúsági hittan is. A bibliaóra tehát a szokott időben, a kedd esti szentmise után lesz, az ifjúsági hittan a középiskolás és egyetemista korú fiatalok számára - korábbiak szerint - péntek este fél 6-tól kezdődik. A keddi bibliaóra egyenlőre a közösségi házunkban lesz megtartva, míg az ifjúsági hittan a plébánián. Tisztelettel hívjuk és várjuk mindkét alkalomra a híveket, a fiatalokat. Amennyiben változás történik a helyeket és időpontokat illetően, igyekszem mihamarabb erről is tájékoztatni a híveket.
  2. Szeretném tájékoztatni a híveket arról is, hogy az iskolai oktatás miatt eléggé szétszabdaltak a hétköznapjaim, vagyis napközben igen sok időt töltök az iskolákban. Éppen ezért kérem, hogy személyesen a köznapi szentmisék előtt, vagy inkább azok után keressenek, esetleg a délutáni, még jobb, ha az esti órákban keresnek, vagy pedig mobil telefonon.
  3. Házassági hirdetés:

Dr. Tóth Kristóf Albert rk. vallású nyíregyházi születésű helyben lakó nőtlen ifjú feleségül veszi

Dr. Gazdag Dóra rk. vallású debreceni születésű helyben lakó hajadont. Hirdetve 3X. Aki bármilyen akadályt tud e fiatal párról, kérem, jelezze a plébánián.

  1. Miserend (2023. 09. 11-17.):

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Kovács János ✝évf. nagymise, bibliaóra.

SZERDA, 7.30: Keserű Antal ✝nagymise.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: ✝Mária, Imre szülőkért és Irén keresztanyáért nagymise.

PÉNTEK, 7.30: A Székely és a Molnár család ✝cstg. nagymise.

SZOMBAT, 7.30: A Jenei családért hálaadó mise.

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise.

                  10.00: Szentmise.

KÁPOLNA (Wesselényi u. 1/B):

VASÁRNAP: 19.00: Szentmise.


2023-09-10
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás