HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2021. július 18-án

  1. Egyházmegyénk arra kért bennünket, hogy az alábbi hirdetést olvassuk fel a mai napon, minden szentmisén: Meghívás az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaira. A NEK Titkárság a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezéseket. A szervezés megkönnyítése miatt kérik, hogy minél korábban jelentkezzenek a résztvevők, ugyanakkor a helyek kiosztásánál is elsőbbséget élveznek a korábban regisztráltak. A kongresszuson, a nyilvános szentmiséken és az eucharisztikus körmeneten való részvételünkkel tegyünk tanúságot hitünkről a világ felé! A pontos program és a jelentkezéshez szükséges minden információ elérhető a kongresszus honlapján, az iec2020.hu oldalon.
  2. Amint már az elmúlt vasárnapokon is hirdettem, Egyházmegyénk szokásos, július végi, máriapócsi búcsúját, zarándoklatát jövő vasárnap, július 25-én tartjuk. Az ünnepi, búcsúi mise Máriapócson délelőtt 11-kor kezdődik, majd a délután 2-kor (14.00) kezdődő litániával ér véget a közös búcsújárás. Természetesen buzdítok mindenkit, aki teheti, vegyen részt ezen a jövő vasárnapi, máriapócsi zarándoklaton.
  3. Az elmúlt hét folyamán összesen 150.000.- ft. gyűlt össze híveink adományából templomunk külső felújítására. Az alábbi személyek, családok adakoztak: Dr. Székely Péter és felesége, valamint egy olyan család, személy, aki azt kérte, hogy nevét ne olvassuk fel itt a templomban, a szentmisén. Hálásan köszönöm meg mindenkinek az adományát és kívánjuk, hogy Istenünk áldása kísérje továbbra is saját és szeretteik életét, munkáját.
  4. Miserend (2021. 07.19-07. 25):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Hálaadó mise

SZERDA, 7.30: Szentmise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Anna, István ✝ szülőkért és ✝ cstg. nm.

PÉNTEK, 7.30: Szentmise

SZOMBAT, 7.30: Hálaadó mise

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                   10.00: Szentmise


2021-07-18
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás