HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2021. március 21-én

  1. Jövő vasárnap van Virágvasárnap, vagyis az Úr Jézus szenvedésének a vasárnapja, amellyel megkezdődnek Húsvét ünnepének eseményei. A liturgiával kapcsolatban az alábbiakat szeretném hirdetni:

- A jövő vasárnapi szertartásunk hasonló lesz a tavalyi évben, virágvasárnap bemutatott szentmiséhez, vagyis innen a Templomból közvetítjük.

- A szentmise elején majd megáldom, megszentelem a barkát, amit a mise végén kihelyezünk a Templomunk előtt álló kereszt mellé, elé. Ha az időjárás nem engedi, akkor a Templom előterében lesz a szentelt barka, amiből vihetünk majd haza otthonainkba, hiszen délután nyitva lesz Templomunk jövő vasárnap is, mint ahogyan ma délután is, 14.00-17.00 óra között.

- Mindez csak akkor változhat, ha Főpásztorunk esetleg engedélyt ad arra, hogy jó idő esetén, a Templomon kívül, vagyis Közösségi Házunk udvarán, a szabadban mutassuk be a szentmisét.

- Jövő vasárnap tehát on-line formában közvetítjük a szentmisét innen a Templomból, ha mégis változás történne, akkor igyekszünk tájékoztatni a változásról a híveket. A közvetítés a honlapunkon keresztül érhető el.

- Kérem a híveket, hogy gyakrabban látogassunk el honlapunkra, főleg a hétvégéhez közeledve, mert itt frissebb információt találhatunk.

  1. Ahogyan a tavalyi évben, úgy most is, a hívek nélküli, köznapi szentmiséket, tehát a magánmiséket a Kápolnában mutatom be.
  2. Szeretném megköszönni mindazok figyelmességét, akik Szent József ünnepén felköszöntöttek és imáikkal kísértek. Mindezt viszonozva, csütörtökön, Gy. B. Asszony ünnepén hálaadó szentmisét fogok értük bemutatni és felajánlani. Istenünk áldása kísérje mindannyiuk életét, családját.
  3. A hét folyamán összesen 36.000.- ft gyűlt össze a hívek adományából a húsvéti virágokra, Templomunk húsvéti díszítésére. Hálásan megköszönöm mindenkinek az adományát és Isten áldását kérem minden jó szándékú adakozóra.
  4. Miserend (2021. 03. 22-03. 28.):

HÉTFŐ, 18.00: Közös rózsafüzér ima on-line formában, skype

KEDD, Györki Pál ✝ 6 hetes mise

           18.00: Közös rózsafüzér ima on-line formában, skype

SZERDA, András és Julianna, fiuk András ✝ nm.

           18.00: Közös rózsafüzér ima on-line formában, skype

CSÜTÖRTÖK, GYÜMÖLCSOLTÓ BOLDOGASSZONY, Hálaadó mise.

            18.00: Közös rózsafüzér ima on-line formában, skype

PÉNTEK, Gyermek gyógyulásáért nm

            17.00: Keresztúti ájtatosság on-line formában

            18.00: Közös rózsafüzér ima on-line formában, skype

SZOMBAT, ✝ Szülőkért és ✝ cstg. nm.

            18.00: Közös rózsafüzér ima on-line formában, skype

VASÁRNAP: 9.30: Rózsafüzér ima on-line formában

                  10.00: Szentmise on-line formában


2021-03-21
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás