HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2021. október 17-én

  1. Mindenek előtt szeretném megköszönni azoknak a híveinknek a jó szándékát, imáját, személyes látogatását, gondoskodását vagy bármilyen formájú megkeresését, akik az elmúlt napok folyamán érdeklődtek egészségi állapotom felől és imájukról biztosítottak, valamint gyógyulást kívántak. Hála Istenek rendbe jött az egészségem, így a hét közepétől, csütörtöktől kezdődően már a szokott módon történt minden, vagyis visszaállt a régi rend. Istenünk áldása kísérje minden jó szándékú hívünk életét, családját és munkáját.
  2. A kedd esti, felnőttek számára tartandó bibliaórával kapcsolatban szeretném hirdetni, hogy egyenlőre ebben a polgári évben, tehát december hónap végéig átmenetileg nem lesznek megtartva ezek a bibliaórák, hiszen pár héttel korábban beszéltünk erről, és azt kérte a többség, hogy amíg ez a vírushelyzet fenn áll, addig függesszük fel ezt a kedd esti, mise utáni találkozásainkat. Jövő év januárjában majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet és annak függvényében újra gondoljuk, és majd az akkori helyzetnek megfelelően döntünk.
  3. Az elmúlt két hét folyamán összesen 290.000.- ft. gyűlt össze híveink adományából templomunk külső felújítására. Az alábbi személyek, családok adakoztak: Pap Lászlóné, Dankó Viktor, Övz. Kovács Jánosné valamint egy olyan család, személy, aki azt kérte, hogy nevét ne olvassuk fel itt a templomban, a szentmisén. Hálásan köszönöm meg mindenkinek az adományát és kívánjuk, hogy Istenünk áldása kísérje továbbra is saját és szeretteik életét, munkáját.
  4. Miserend (2021. 10. 18-10. 24.):

KÁPOLNA (Wesselényi u. 1/B):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Margit ✝ 6 hetes mise.

SZERDA, 7.30: Horváth Mária ✝ temetési mise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Papjainkért, papi hivatásokért nm.

PÉNTEK, 7.30: Szeifert Ferencné, Katalin ✝ 6 hetes mise.

SZOMBAT, 7.30: ✝ Béla áldozópapért nm.

PLÉBÁNIATEMPLOM (Bocskai u. 6.):

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                   10.00: Szentmise


2021-10-17
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás