HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. június 26-án

  1. Az előttünk álló héten van július hónap elsőpéntekje és elsőszombatja:

- Pénteken a szentmise este fél 6-kor (17.30) kezdődik majd, ahogyan volt már ez a korábbi időszakban is. A délelőtti órákban meglátogatom egyházközségünk azon betegeit, akiknél ez lehetséges. Az esti szentmisét pedig a rózsafüzér-társulat élő és ✝ tagjaiért mutatjuk be, majd elénekeljük a Jézus Szíve litániát.

- Szombaton a szokásoknak megfelelően a reggeli szentmisét a tisztítóhelyen szenvedő lelkekért mutatjuk be, ajánljuk fel.

  1. Jövő vasárnap van július hónap elsővasárnapja, így a reggel 8-kor kezdődő mise végén megáldom a rózsafüzér-társulat titkait, majd szokott módon lesz a titokváltás. Szentségimádásunk most kivételesen elmarad, hiszen a hét folyamán minden este volt szentségimádás.
  2. Az előttünk álló héten van Szent Péter és Szent Pál apostolok ünnepe, így a korábbi évekhez hasonlóan, jövő vasárnap tartjuk az országos gyűjtést a Szentszék javára, vagyis a "Péterfillérek" gyűjtést. Kérem a Híveket, így adakozzanak jövő vasárnap minden szentmisén a perselybe.
  3. Az előttünk álló héttől kezdve lesznek lengyel nyelvű szentmisék is itt a Plébániatemplomban. Ezek a szentmisék a szokott időben, azaz szombaton este 7-kor (19.00) kezdődnek.
  4. A jövő vasárnaptól kezdve lesznek már vasárnap esti szentmisék is, amelyeket a Kápolnában fogunk bemutatni. A kezdési időpont este 7 óra (19.00). Egyenlőre a Kápolnában végezzük a vasárnap esti miséket, ha a létszám miatt szükséges, akkor majd változtatunk a helyszínen.
  5. Miserend (2022. 06. 27-07. 03.)

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD, 17.30: Hálaadó mise.

SZERDA, 7.30: Tokody Béláné, Manyika ✝ nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Szabó Margit ✝ nm.

                       8.00: Váll Lajos temetési mise

PÉNTEK, 17.30: Rózsafüzértársulat élő és ✝ tagjaiért nm.

SZOMBAT, 7.30: A tisztítóhelyen szenvedő lelekekért nm.

                  19.00: Lengyel nyelvű szentmise

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                    10.00: Szentmise

KÁPOLNA (WESSELÉNYI U.)

VASÁRNAP: 19.00: Szentmise


2022-06-26
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás