HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. március 20-án

  1. Mindenekelőtt szeretném megköszönni mindazoknak a helybeli híveknek a kedvességét és figyelmességét, akik Szt. József, Anyaszentegyházunk fővédőszentjének ünnepe alkalmából akár személyesen, akár telefonon, vagy pedig a hírközléstechnika, az informatika eszközeit használva felköszöntöttek, továbbá imáikban is megemlékeztek rólam, valamint átadták ajándékaikat. Isten áldása kísérje minden jó szándékú testvérünk életét, munkáját és családját. Természetesen jó magam is szeretném ezt a jó szándékot viszonozni azzal, hogy az előttünk álló két-három héten belül egy szentmisét erre a szándékra, azaz értük fogok felajánlani, bemutatni.
  2. Az előttünk álló héten, pénteken van március 25-e, vagyis Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe. Ünnepi szentmisénk este 6-kor (18.00) kezdődik, a keresztút után, így akik dolgoznak, tanulnak, részt tudnak venni az ünnepi szentmisén.
  3. Az elmúlt hét folyamán összesen 14.000.- ft. gyűlt össze a hívek adományából a húsvéti virágokra, templomunk ünnepi díszítésére. Hálás szívvel köszönöm meg ezt az adományt is, és Istenünk áldását kérem minden jó szándékú adakozóra. Továbbra is várjuk híveink adományát erre a célra.
  4. Az elmúlt hetek folyamán összesen 150.000.- ft. gyűlt össze a hívek adományából templomunk külső felújítására. Az alábbi személyek, családok adakoztak: Oláh Ádám, Bot József. Hálásan köszönöm meg az adományokat. Isten áldása kísérje családtagjaik életét is.
  5. Jövő vasárnap van március hónap utolsó vasárnapja, ami többek között azt is jelenti, hogy áttérünk a nyári időszámításra, vagyis jövő szombat éjjel, vasárnap hajnalban egy órával előre kell majd állítani az órákat, tehát egy órahosszával kevesebbet pihenhetünk. Kérem, ne feledkezzünk meg az órák átállításáról, nehogy jövő vasárnap reggel 8 óra helyett 9 órára érkezzünk meg ide, a templomba, a szentmisére.
  6. Miserend (2022. 03. 21-03. 27.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD,17.30: Holló Irma ✝ édesanyáért nm

SZERDA, 7.30: Gyera Jánosné, Ágnes ✝ temetési mise

CSÜTÖRTÖK, 7.30: A Dobos és a Jenei család élő és ✝ cstg. nm.

PÉNTEK, GYÜMÖLCSOLTÓ BOLDOGASSZONY FŐÜNNEPE

             17.00: Rózsafüzér ima

             17.30: Keresztúti ájtatosság

             18.00: Paczáriné, Zsóka ✝ nm.

SZOMBAT, 7.30: Krisztina gyógyulásáért nm.

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                   10.00: Szentmise


2022-03-20
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás