HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. szeptember 25-én

  1. Az előttünk álló héten van október hónap elsőszombatja, így a szokásoknak megfelelően a reggeli szentmisét a tisztítóhelyen szenvedő lelkekért mutatjuk be, ajánljuk fel.
  1. Jövő vasárnap van október hónap elsővasárnapja, így a reggel 8-kor kezdődő szentmise végén megáldom a rózsafüzér-társulat titkait, majd megtartjuk szentségimádásunkat és azt követően lesz szokott formában a titokváltás.
  1. Amint már ma egy hete is hirdettem, egyházközségünk Képviselőtestülete számára gyűlés lesz a plébánián. Gyűlésünket mához egy hétre, október 02-án, vasárnap tartjuk meg. A kezdési időpont 17.00 óra (délután 5 óra). Erre a közös tanácskozásra a testület minden tagját ismételten tisztelettel meghívom és várom.
  1. Az elmúlt vasárnap a Kápolnában és itt a plébániatemplomban is hirdettem, hogy csak szeptember hónap folyamán lesz szentmise vasárnap esténként a Kápolnában, tehát ma este. Egyenlőre, átmenetileg vasárnap esténként a Kápolnában a szentmise szünetel. Amennyiben változás történne a misék rendjében, helyében, kezdési időpontjában a későbbiek folyamán, bármilyen okból kifolyólag, akár vasárnap, akár hétköznap, arról időben fogom a kedves híveket tájékoztatni.
  1. Miserend (2022. 09. 26-10. 02.):

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD,17.30: Gyermek gyógyulásáért nm., bibliaóra.

SZERDA, 7.30: ✝Béla áldozópapért nm.

CSÜTÖRTÖK, 7.30: Magdolna gyógyulásáért nm.

PÉNTEK, 7.30: ✝Béla áldozópapért nm.

SZOMBAT, 7.30: Tisztítóhelyen szenvedő lelkekért nm.

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise, szentségimádás, titokváltás

                    10.00: Szentmise


2022-09-25
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás