HunEngDeuPln
háttér
 

Hirdetés 2022. szeptember 4-én

1. Ahogyan már ma egy hete is hirdettem, mához egy hétre, jövő vasárnap mindkét délelőtti szentmise keretében, itt a Plébániatemplomban, kérjük a Szentlélek kegyelmét és segítségét az új iskolai tanév kezdetén a diákokra, szülőkre, nagyszülőkre, tanárokra. Közösen imádkozunk majd azért, hogy miután kezdetét vette az új tanév, minden nehézség ellenére, tudjuk folytatni azt, átadva és befogadva azokat a szellemi, lelki javakat, amelyek személyiségünk, emberségünk, kereszténységünk kialakulásában, fejlődésében segítenek.

  1. Az iskolai hitoktatás a holnapi nappal kezdődik meg, ám a plébániai hittanórák, valamint a kedd esti bibliaóra majd egy héttel később, vagyis holnaphoz egy hétre, tehát a szeptember 12-vel kezdődő héten indul el.
  2. Az előttünk álló héten, csütörtökön, azaz szeptember 08-án ünnepli egyházunk Kisboldogasszony ünnepét, vagy Szűz Mária születésére emlékezünk. Ünnepi szentmisénk este 6-kor (18.00) kezdődik, vagyis aznap reggel nem lesz szentmise.
  3. Házassági hirdetés:

KIRCSI LAJOS, ref. vall. Db. szül. helybeli származású nőtlen ifjú feleségül veszi GONDÁR VIOLA rk. vall. győri szül. kunszigeti származású hajadont. Hirdetve 2X. Aki bármilyen akadályt tud e fiatal párról, kérem, jelezze a plébánián.

  1. Miserend (2022. 09. 05-09. 11.):

PLÉBÁNIATEMPLOM (BOCSKAI U.):

HÉTFŐ, 7.30: Rózsafüzér ima

KEDD,17.30: Edit ✝édesanyáért 6 hetes mise.

SZERDA, 7.30: Csirmaz Ferenc ✝6 hetes mise.

CSÜTÖRTÖK, KISBOLDOGASSZONY, SZŰZ MÁRIA SZÜLETÉSE

               18.00: Jászai Pál ✝nm.

PÉNTEK, 7.30: Élő családért nm.

SZOMBAT, 7.30: Becze Mária ✝3. évf. nm.

VASÁRNAP: 8.00: Szentmise

                    10.00: Szentmise

KÁPOLNA (WESSELÉNYI U.):

VASÁRNAP: 19.00: Szentmise

  1. Ma, mivel elsővasárnap van, így most megáldom rózsafüzér-társulatunk titkait, megtartjuk szentségimádásunkat, majd pedig titokváltás lesz.

2022-09-04
Szerző: Dr. Lipták József plébános
Heti hirdetés
facebook email nyomtatás